Tietosuojakäytäntö

Palvelumme perusteella tallennamme henkilötietosi asiakkailta, osallistujilta ja vierailijoilta sivuillamme. Wireless Works vastaa näiden henkilötietojen tallentamisesta ja käsittelystä. Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti.

Wireless Works on erittäin mukana suojellessaan asiakkaidensa ja kävijöiden yksityisyyttä yksityiskohtiinsa. Siksi henkilötietoja säilytetään, käsitellään ja suojataan huolellisesti. Wireless Works noudattaa täysin kaikkia yleisestä tietosuojasta annetusta asetuksesta (asetus (EU) 2016/679) ja muusta yksityisyyden suojaa koskevasta lainsäädännöstä johtuvia velvoitteita. Wireless Works sijaitsee osoitteessa Koninginneweg 11 1217 KP Hilversum ja rekisteröi alv: n NL8568.55.662.B01 kautta.

Henkilötiedot

Kun vierailet sivuillamme tai rekisteröitymme osallistumiseen johonkin kampanjakampanjaamme, (mobiili) palveluun tai uutiskirjeeseen tai jos olet jo osallisena palvelumme, rekisteröimme henkilötietosi vain sen jälkeen, kun olet antanut tietyn ja heille on annettu tietoinen suostumus selkeällä myönteisellä valinnalla.

Henkilötietoja, jotka tallennetaan ja käsitellään:


• rekisteröinti- ja rekisteröintipäivät;

• sähköpostilla

• puhelinnumero

• tietoja laitteestasi

• IP-osoitteet ja aikaleimat;

• Sivustot, jotka olet ilmoittanut ennen kuin olet tullut sivustoomme (ns. Referer-urlit);

• Tiedot, jotka tulit vapaaehtoisesti sivuillamme.


Käytämme näitä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

• parantaa palveluitamme;

• käsittelemään mahdollisia osallistumisia kilpailuihin, kampanjoihin ja muihin asioihin;

• antaa sinulle tietoa uusista tuotteista ja palveluista;

• antaa tietoja kolmansille osapuolille, jotta he voivat tarjota sinulle tarjouksia ja lisätietoa

• tiedot puhelimella ja sähköpostilla, ellet ole valinnut tällaisia viestintätapoja

Henkilökohtaiset (yhteystiedot) tiedot voidaan toimittaa yrityksille, jotka kuuluvat samaan ryhmään kuin Wireless Works, samoin kuin sen sponsorit ja liikekumppanit. Nämä osapuolet voivat myös lähettää sinulle tietoja ryhmäluokista tai muista tarjouksista. Säilytämme henkilötietosi niin kauan kuin haluamme antaa sinulle tietoa uusista tuotteista ja palveluista.


Sähköpostiosoitteesi


Sähköpostiosoitteesi voi ilmoittaa sinulle (parempi) erilaisista tarjouksista, hinnoista, säästöistä ja ryhmäalennuksista. Sähköpostiosoitteesi voi joskus myös kertoa sinulle erilaisista kampanjoista ja tarjouksista muilta yrityksiltä. Tällaiset yhtiöt on valittu huolellisesti etukäteen.


Matkapuhelinnumerosi


Sinun (matkapuhelinnumeron) puhelinnumeroa voidaan käyttää käynnistämään ja tarjoamaan sinulle tiettyjä palveluja sekä tekemään sopimuksia ja tekemään niitä. Jos olet ilmoittanut, että olet kiinnostunut, voimme myös käyttää matkapuhelinnumeroasi viestimään kanssasi ja pitämään sinut ajan tasalla (uusista) tuotteista ja palveluista.


Selainistunnot ja IP-osoite


Käytämme tietokoneesi IP-osoitetta. Tämä IP-osoite on numero, joka automaattisesti määritetään tietokoneellesi, kun vierailet Internetissä, kuten jonkin sivustossamme tai aloitussivuilla. Tietokoneesi IP-osoitetta voidaan käyttää katsomaan, miten verkkosivustoamme on käytetty, ja laatimaan analyysejä ja raportteja, joilla ei ole tunnistettavia tietoja.


Evästeet


Evästeitä käytetään verkkosivuillamme. Evästeet sijoitetaan myös kolmansien osapuolten kautta, joita me voimme käyttää. Toimimme myös evästeitä, jotka takaavat toimivan sivuston. Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:


- vastaamaan kirjeenvaihtoamme verkkosivujemme kävijöiden etujen kanssa

- tuottaa yleisiä tilastoja ja saada tietoa siitä, miten verkkosivustoamme ja muuta viestintää

vierailijat käyttävät kanavia;

- optimoida palveluitamme vierailijoitamme ryhmässä;

Säilytyskäytäntö

Säilytämme henkilötietosi niin kauan kuin tarvitsemme sitä, jotta voimme täyttää tämän tietosuojakäytännön mukaiset tarkoituksemme tai noudattaa lakia.

Oikeus tarkastaa, korjata, poistaa ja siirtää tietoja

Sinulla on aina oikeus tarkastaa / tarkastaa henkilökohtaiset tiedot, jotka pidämme sinusta. Jos nämä tiedot saattavat olla virheellisiä, voit auttaa meitä korjaamaan ne. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi tai tekemään henkilötietojesi saataville tietovälineestä. Pyyntöjä on aina kunnioitettu. Voit käyttää näitä oikeuksia lähettämällä sähköpostiosoitteesi sivuston yhteystietoon, johon liitetään passiivisi skannattu kopio ja uusi hyödyllisyyslaki, jossa mainitaan nimesi ja osoitteesi. Kaikki toimitetut asiakirjat tuhotaan, kun olemme käsitelleet pyyntösi. Jotta saat kopion tiedoista, lähetä sähköpostia osoitteeseen dpo@wirelessworks.mobi

Kirjaudu ulos

Jos et enää halua saada tietoja / sähköpostiviestejä osoitteesta fi@ninjasplay.com, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa napsauttamalla matkapuhelimessa vastaanottamassasi viestissä olevaa linkkiä ja / tai napsauttamalla linkkiä vastaanottamasi sähköpostiviestin. Tämän vuoksi et enää saa tietoja, joita saatat kiinnostaa.

Voit yksinkertaisesti estää meidän käyttää meitä ja toimittaa henkilötietojasi langattomien toimipisteiden sisaryrityksille, sponsoreille ja yhteistyökumppaneille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dpo@wirelessworks.mobi

Suojaus

Palvelumme luonteen ja luottamuksen, jonka ihmiset tarvitsevat langattomissa teoksissa, toteutamme kaikki tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet sen varmistamiseksi, että henkilötietojen käsittely tapahtuu yleisen tietosuojadirektiivin (asetus (EU) 2016 / 679).

Linkit muihin sivustoihin.

Tällä sivustolla näet useita hyperlinkkejä muille verkkosivuille. Emme voi olla vastuussa näiden organisaatioiden tietohallintotoiminnasta.

Viranomaisen henkilötiedot

Tietenkin voimme auttaa sinua, jos sinulla on valituksia henkilötietojesi käsittelystä. Tietosuojalain mukaan sinulla on myös oikeus tehdä tietosuojavaltuutetun kantelu näitä henkilötietojen käsittelyä vastaan. Voit ottaa sinuun yhteyttä tietosuojavaltuutettuun.

Muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa ja muuttaa tietosuojalausuntoamme. Jos sinulla on kysymys, ota yhteyttä osoitteeseen fi@ninjasplay.com tai Koninginneweg 11 1217 KP Hilversum Alankomaissa. Vastaamme sinulle keskustellessamme kaikista huolenaiheista kahden arkipäivän kuluessa sähköpostiosoitteesi, soittamisestasi tai kirjeenvaihdostanne.

Vastuuvapauslauseke

Tämän sivuston sisältö on kiinnostunut ja sitä käsitellään huolellisesti. Emme kuitenkaan voi taata, että esitetyt tiedot ovat 100% oikeita. Tämä tietosuojalausunto on viimeksi muutettu 22. toukokuuta 2018